Over Oudbord.nl
Met deze website bieden we jou de mogelijkheid om een retro plaatsnaambord van je eigen woonplaats te laten maken. De stijl van de borden is gebaseerd op plaatsnaamborden uit de jaren 80. We maken ze in twee verschillende formaten en 3 verschillende kleurencombinaties. Dat jouw ‘oude’ plaatsnaambord in feite hartstikke nieuw is, wordt pas gezien wanneer men er op de neus bij staat! Daarnaast zijn er ondertussen ook tal van andere retro creaties in de webshop te vinden.

Levering
Clubborden, wegwijzers en plaatsnaamborden uit voorraad heb je binnen 3 dagen in huis. De levertijd van de gepersonaliseerde plaatsnaamborden en wegwijzers is 5 tot 7 werkdagen. We doen natuurlijk ons best om dat korter te houden zodat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Je wordt van het verloop van je bestelling op de hoogte gehouden. Betalen kan vertrouwd met iDEAL via Mollie of achteraf met Klarna.

Voor ons is het belangrijkste dat jij een product krijgt dat aan je verwachtingen voldoet. Heb je een vraag, stuur dan gerust een berichtje. Dat kan via de Whatsapp-knop onderaan deze pagina of via het onderstaande contactformulier.

 

Contactgegevens

Oudbord.nl
Master Woudstrastrjitte 3
9108 MJ Broeksterwâld

Femme
E-mail: info@oudbord.nl
Tel: 0612430315

KvK: 72530723
Btw nr. NL001424572B94
IBAN: NL10 KNAB 0257692738 t.n.v. Crosswurk

×

 

Hallo!

Klik hieronder op ons logo en stuur een Whatsappje!

× Een vraag? Stuur gerust een appje!