Ruilen & Retourneren
Wij vinden het belangrijk om je bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Wanneer een product niet voldoet aan de eisen, dan is het mogelijk de bestelling (deels) te retourneren. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop de bestelling wordt afgeleverd. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, telefonisch of e-mail) op de hoogte te stellen dat je de overeenkomst wenst te herroepen.

Uitzondering op maatwerk
Een aantal producten die je via oudbord.nl koopt, worden naar jouw eigen specificaties en wensen gemaakt. Daarbij kun je denken aan de plaatsnaamborden met je eigen tekst, nummer, afbeelding of logo. Het herroepingsrecht is op die producten niet van toepassing. De verkoop is na betaling definitief.

Terugbetaling
Indien je de overeenkomst (bestelling) volledig herroept, ontvang je de betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief de verzendkosten voor de heenzending binnen 7 werkdagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een ander betaalmiddel instemt. In ieder geval worden er voor een terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen retour hebben ontvangen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wanneer je een deel van je bestelling herroept worden de verzendkosten van de heenzending niet terugbetaald. De kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Voorwaarden voor volledige terugbetaling

  • Producten dienen, zoveel als redelijkerwijs mogelijk, in ongebruikte staat te worden geretourneerd.
  • Producten dienen, zoveel als redelijkerwijs mogelijk, compleet met de verpakking, eventuele accessoires en handleidingen te worden geretourneerd.
  • Jij bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • Indien je nog facturen met een betalingsachterstand open hebt staan, storten wij niet terug. We verrekenen het bedrag dan met dit openstaande saldo.

Retourneren
Je dient de goederen niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de zichttermijn van 14 dagen is verstreken. De kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je kunt de bestelling retour zenden naar onderstaand adres:
Oudbord.nl
Master Woudstrastrjitte 3
9108MJ Broeksterwâld

Ruilen
Omruilen van een artikel geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen  14 dagen en je plaatst een nieuwe bestelling op onze website. Je ontvangt het aankoopbedrag zo snel mogelijk (maximaal 7 werkdagen) na ontvangst van de retourzending terug, terwijl wij de nieuwe bestelling alvast verwerken.

Heb je een klacht?
Heb je een klacht over het bestelde bord of over onze webshop in het algemeen? We horen het graag en zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen. Je kunt dit kenbaar maken door ons een email te sturen. Je ontvangt binnen 48 uur na ontvangst een inhoudelijke reactie op de klacht.
Wanneer we er samen niet uitkomen, dan heb je het recht om je klacht kenbaar te maken via een geschillencommissie. De Geschillencommissie Webshop wordt beheerd door de stichting Geschillencommissie (www.sgc.nl). Deze stichting kan bemiddelen en het probleem oplossen wanneer jij en Crosswurk er samen niet uitkomen. Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform. Uiteraard moet je de klacht eerst bij ons kenbaar maken.

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per Whatsapp of per email. Wij geven de voorkeur aan e-mail en zullen deze op werkdagen binnen 24 uur beantwoorden. Neem contact met ons op via het contactformulier.

×

 

Hallo!

Klik hieronder op ons logo en stuur een Whatsappje!

× Een vraag? Stuur gerust een appje!